• Novothny Zár-Vasalat Kis- és Nagykereskedés Sopron, Vándor S. u. 5-7.
  • E-mail cím info@novothnyzar.hu

Elkezdődött a tanév, ami a gyerekeket nem csak lelkileg, a szülőket pedig anyagilag visel meg, a közösségekben megjelennek a betegségek, fertőzések is. Mi, szülők, már előre félünk, hogy az új tanévben szerencsések leszünk-e a betegségek terén, vagy minden bacit/vírust azonnal elkapunk.

Vagy, ha nyilvános mosdót kell használnunk, a kézmosás után megpróbáljuk elkerülni a kilincs megfogását. A félelmünk nem alaptalan, hiszen ami bizonyítottan az egyik legfertőzöttebb dolog, amit meg kell fognunk: a kilincs.

De mi lenne, ha a kilincs antibakteriális lenne?

Ma már létezik ilyen és szerencsére most már könnyebben elérhető mindenki számára.

Többféle formában, erős igénybevételhez készült, tehát közintézményekben – iskolákban, óvodákban, kórházakban – is ideális választás. Hiszen amellett, hogy egy olyan speciális ezüst-ionos bevonattal rendelkezik, ami elpusztítja a baktériumok, illetve vírusok 99,99%-át, még a nagyobb igénybevételt is jobban bírja.

De érdemes ilyet felszerelni otthonunkban is. Főleg, ha a család valamelyik tagja különös védelemben kell, hogy részesüljön. Pl.: újszülött érkezik a családba, vagy van egy krónikus betegség (asztma) …

Persze, így sem kerülhetünk el minden megbetegedést, de legalább egy fontos veszélyforrást kiiktathatunk.

Bővebb infó és választék:  kilincsvilag.hu,  zarvilag.hu/Maestro-antigerm-kilincsek

antigerm-kilincsek